SEKOLAH KLUSTER KECEMERLANGAN


Pages

Subscribe

Monday, January 14

Perkembangan terkini SMKA Maahad Muar

14 Januari 2008 - Majlis Pendaftaran Pelajar Tingkatan 1 SMKA Maahad Muar intake ke 2 (75 orang)dan Majlis Perlantikan Pengawas baru Sessi 2008.
Tahun 2008 ...Kelas Kemahiran Al-Quran bagi Tingkatan 1 adalah tingkatan 1 ALIM.Temuduga kemasukan ke kelas kkq telah di adakan dan seramai 35 orang pelajar baru tingkatan 1 layak mengikuti kelas ini.Untuk makluman semua, Pn Pengetua Kanan SMKA Maahad Muar , Pn Hajah Hamizah bte Hassan akan mengajar KKQ bagi tingkatan satu 2008 (madah tajwid dan hafazan). Ini menunjukkan Pn Pengetua sendiri memberi sokongan yang padu dan menitikberatkan subjek kkq .Al-Hamdulillah.

3 sila komen disini:

afiqah said...

salam...
ust mohd sani b taib..

akhirnye... ade gak perubahan kat blog ni...
tp ni utk kkq je ke? skolah pny xde ke? yg lama tu mcm xde ape2 perubahan jer..

hurm.. apa2pun syabas kpd ust n team2 maahad yg lain krn dh menaikkan lagi name maahad..

sye amatlah rindu kat maahad.. tggula balik nti insyaAllah klu ade kesempatan sy dtg maahad lagi.

alrite ust..keep up the gud work!!
jgn awal2 saja excited update blog ni tau.. lame2 sepi semule...

maahadmuar sentiasa d hati...

AFIQAH_MOHAMED
spm '05

ElMenoufia77 said...

Salam untuk semua..walaupun blog ini dibangunkan atas dasar kkq...tapi semua pihak berhak mengemukakan idea dan pendapat yang sekurang-kurang dapat menggemilangkan maahad lagi..Insya Allah saya akan memberi liputan terkini berkenaan sekolah kita ..Jadi semua pihak ..warga SMKA MAAHAD MUAR , EX MAAHAD , Ahli ALUMNAI , PPD , JPN , JAPIM dan orang perseorangan dipersilakan memeriahkan blog ini..SYukran.

Anonymous said...

ustaz..lepas ni bila lagi ada penambilan pelajar baru form 1?